Contacteaza-ne acum si solicita o Bona Filipineza

Pentru linistea ta si o casa fara griji...

De ce sa ne alegi?

  Agentia de recrutare Prestige Recruitment va pune la dispozitie o abordare profesionala, grijulie si personalizata pentru nevoile clientilor si servicii care nu inceteaza in momentul in care bona filipineza selectata ajunge in familia dumneavoastra, ci continua si dupa ce angajatul isi incepe activitatea, astfel incat dumneavoastra si familia dumneavoastra  sa fiti multumiti.

Parerea clientilor nostri are o importanta capitala

Pentru ca nu iti poti lasa micutul sau micutii decat cu o persoana de incredere, care sa ii iubeasca, sa fie calda si rabdatoare, exact cum ar fii o mama, noi venim in ajutorul tau cu solutia perfecta- bona filipineza!

Cum poate agentia nostra sa te ajute?

In primul rand, avem in baza de date, candidate cu experienta, care sunt calificate si pregatite pentru tine si nevoile familiei tale!
Prestige Recruitment te va ajuta la fiecare pas, de la etapa initiala de selectare a bonei/menajerei, la interviul propriu-zis, pe parcursul procesarii documentelor, pana la suport moral pentru dvs. si candidata selectata.
Echipa noastra te va sprijini pe tot parcursul recrutarii, ei vor lucre impreuna cu tine pentru a afla care iti sunt cerintele sit e vor ajuta sa gasesti bona sau menajera perfecta.


 De indata ce ai apelat la serviciile noastre, vom cauta cele mai potrivite candidate pentru dvs. si familia dvs.! Ne vom dedica nevoilor dvs. pentru a va intelege si astfel sa va putem recomanda candidatul ideal.


 Procesul de angajare a unei bone din Filipine, dupa selectarea acesteia in urma interviului on-line, dureaza intre doua si trei luni.

“Familiile care aleg sa isi lase copiii in grija bonelor filipineze sunt in general oameni cu o inteligenta emotionala mai ridicata si mai deschisi la minte decat multe familii. Faptul ca aleg pentru copiii lor o persoana dintr-o cultura diferita dovedeste aceasta afirmatie. Astfel, copiii care petrec timp cu o persoana straina, pe langa propria familie, isi dezvolta mult mai rapid capacitatea de adaptare la situatii si persoane noi, devenind mai sociabili si mai comunicativi decat alti copii. De asemenea au posibilitatea sa invete lucruri noi, sa comunice in alte limbi, un studiu dovedind ca micutii sub 5 ani care au posibilitatea sa comunice in alta limba pe langa cea materna, pe parcursul vietii asimileaza mult mai repede cunostinte si informatii decat cei care invata o limba straina dupa varsta de 7 ani sau mai mult”- Psiholog Rusu Maria.

De ce Bona Filipine?

Avantaje reale

Cand se gandesc sa angajeze o bona filipineza, majoritatea parintilor cred ca interviul  nu este cel mai efficient mod de a-si da seama daca persoana intervievata este sau nu potrivita pentru familia lor.

De ce sa ne alegi?

Motive reale fara falsa modestie
Venirea pe lume a micutului tau, este cel mai frumos lucru … insa ce te faci atunci cand realizezi ca vrei avea nevoie de ajutor, iar ceilalti mebrii ai familiei tale nu ti-l pot oferi din varii motive… ai nevoie de o bona!

Bone filipine © 2014 | Web design by Creare Site