Contacteaza-ne acum si solicita o Bona Filipineza

Pentru linistea ta si o casa fara griji...

De ce Bona Filipine?

  O bona filipineza este persoana cu suficiente calificari sau cu ani buni de experienta, ori o combinatie intre anii de experienta si calificari. Bona filipineza poate sa aiba grija de copii de toate varstele, poate sa le asigure oportunitati de a invata intr-un mediu sigur si amuzant.

Optand pentru angajarea unei bone din Filipine, comparand cu alte posibilitati de a asigura siguranta copiilor dvs.,  aceasta va ofera un nivel foarte mare de flexibiltate, deoarece va locui in aceeasi casa cu dvs., va poate insoti in vacante, iar relatia dintre aceasta si copiii dvs. va fi mult mai stransa, de aici rezulta ca o bona filipineza va poate furniza o solutie completa pentru ingrijirea copiilor.

Bona filipineza lucreaza de luni pana sambata, salariul acesteia este 450 USD/luna, iar contractul de munca se semneaza pe o perioada de doi ani cu posibilitatea de prelungire.

Agentia Prestige Recruitment, va poate ajuta sa angajati bona filipineza in Bucuresti, Ilfov si in orice alt oras din Romania

Prin cateva cuvinte care caracterizeaza bona filipineza, va vom demonstra de ce aceasta este angajatul ideal!

 

 • O bona buna este acea persoana care a decis sa aiba grija de copii full-time si sa isi faca o cariera din acest lucru sau o persoana care pur si simplu iubeste copiii.
 • O bona potrivita pentru familia dvs., doreste sa cunoasca toate detaliile despre cum ati hotarat sa isi desfasoare activitatile legate de copii si in acelasi timp va detalia activitatile pe care doreste ea sa le desfasoare.
 • O bona responsabila va spune intotdeauna parintilor unde se afla copiii si ce fac si poate fi contactata oricand se afla in timpul orelor de lucru.
 • O bona ordonata va strange dupa copiii pe care ii are in girja, fara sa fie nevoia sa i se atraga atentia.
 • O bona responsabila va avea intotdeauna un plan de urgenta in caz de nevoie.
 • O bona ideala are cunostinte vaste despre diferitele stadii de dezvoltare ale copilului, este capabila sa aiba grija de copii mici si nou-nascuti, stie sa isi planifice activitatile astfel incat acestia sa aiba parte de joaca, distractie si sa invete in acelasi timp.
 • O bona serioasa este respectuasa cu angajatorii ei si cu intimitatea acestora.
 • O bona ideala are energie din belsug si tine pasul cu copiii pe care ii are in grija.
 • O bona grijulie intelege importanta nutritiei copiilor si stie sa pregateasca diferse feluri de mancare pentru acestia.
 • O bona serioasa, stie despre ce si cum sa vorbeasca in preajma unui copil, astfel incat sa nu ii afecteze personalitatea acestuia si intelege ca deciziile importante sunt luate de catre parintii copilului.
 • O bona sincera are referinte si cauta sa aiba relatii de prietenie cu toate familiile la care a lucrat in trecut.

De ce Bona Filipine?

Avantaje reale

Cand se gandesc sa angajeze o bona filipineza, majoritatea parintilor cred ca interviul  nu este cel mai efficient mod de a-si da seama daca persoana intervievata este sau nu potrivita pentru familia lor.

De ce sa ne alegi?

Motive reale fara falsa modestie
Venirea pe lume a micutului tau, este cel mai frumos lucru … insa ce te faci atunci cand realizezi ca vrei avea nevoie de ajutor, iar ceilalti mebrii ai familiei tale nu ti-l pot oferi din varii motive… ai nevoie de o bona!

Bone filipine © 2014 | Web design by Creare Site