Contacteaza-ne acum si solicita o Bona Filipineza

Pentru linistea ta si o casa fara griji...

Despre procesul de recrutare al bonei filipineze

Agentia de recrutare Prestige Recruitment va pune la dispozitie o abordare profesionala, grijulie si personalizata pentru nevoile clientilor si servicii care nu inceteaza in momentul in care bona filipineza selectata ajunge in familia dumneavoastra, ci continua si dupa ce angajatul isi incepe activitatea, astfel incat dumneavoastra si familia dumneavoastra  sa fiti multumiti.

 

Procesul de recrutare al unei bone filipineze dureaza aproximativ trei luni, din momentul in care ati selectat candidata dorita.

O bona filipineza este persoana cu suficiente calificari sau cu ani buni de experienta, ori o combinatie intre anii de experienta si calificari. Bona filipineza poate sa aiba grija de copii de toate varstele, poate sa le asigure oportunitati de a invata intr-un mediu sigur si amuzant.

Optand pentru angajarea unei bone din Filipine, comparand cu alte posibilitati de a asigura siguranta copiilor dvs.,  aceasta va ofera un nivel foarte mare de flexibiltate, deoarece va locui in aceeasi casa cu dvs., va poate insoti in vacante, iar relatia dintre aceasta si copiii dvs. va fi mult mai stransa, de aici rezulta ca o bona filipineza va poate furniza o solutie completa pentru ingrijirea copiilor.

Bona filipineza lucreaza de luni pana sambata, salariul acesteia este 450 USD/luna, iar contractul de munca se semneaza pe o perioada de doi ani cu posibilitatea de prelungire.

Agentia Prestige Recruitment, va poate ajuta sa angajati bona filipineza in Bucuresti, Ilfov si in orice alt oras din Romania

De ce Bona Filipine?

Avantaje reale

Cand se gandesc sa angajeze o bona filipineza, majoritatea parintilor cred ca interviul  nu este cel mai efficient mod de a-si da seama daca persoana intervievata este sau nu potrivita pentru familia lor.

De ce sa ne alegi?

Motive reale fara falsa modestie
Venirea pe lume a micutului tau, este cel mai frumos lucru … insa ce te faci atunci cand realizezi ca vrei avea nevoie de ajutor, iar ceilalti mebrii ai familiei tale nu ti-l pot oferi din varii motive… ai nevoie de o bona!

Bone filipine © 2014 | Web design by Creare Site