Bone Filipineze

Bonele si muncitorii filipinezi

Muncitorii filipinezi sunt recunoscuti la nivel mondial pentru seriozitatea si devotamentul de care dau dovada la locul de munca.

In anul 2010, “Comisia Muncitorilor Filipinezi” a estimat ca in afara Filipinelor lucreaza peste 9.5 milioane de filipinezi.

 

Cei mai multi dintre acestia aplica pe posturi ca asistenti medicali sau ajutor casnic, dar si ca medici, ingineri, bucatari, terapisti, etc.

Tarile in care muncitorii filipinezi sunt in numar foarte mare, sunt: USA peste 3.166.529, Saudi Arabia- 1.512.839, Canada- 667.674, UK- 196.740, Italia123.379 etc.

Bonele filipineze sunt in cerere mare in intreaga lume datorita experientei lor de munca in domeniul ingrijirii copiiilor, realizarilor academice sau studiilor superioare pe care le poseda, si mai ales datorita dedicarii lor si a eticii puternice in ceea ce priveste munca. Bonele noastre filipineze sunt extrem de calificate, foarte bine educate si au o experienta vasta in lucrul cu copiii, multe dintre ele lucrand chiar si cu varstnici sau in domeniul de nevoi speciale. Toate bonele noastre filipineze sunt calificate pentru programul live-in si sunt gata de a lucra cu o familie la fel ca a ta.

Cum gasesc bona perfecta?

Te-ai uitat peste toate cv-urile, ai intervievat cele mai bune candidate, ai cerut referinte…dar cum stii ca bona selectata este perfecta pentru tine si familia ta?

Prestige Recruitment, va recomanda sa cautati in viitorul angajat in primul rand – experienta.

Asadar, cautati aceasta calitate printre toate candidatele.

Ca sa gasesti bona potrivita pentru tine si familia ta, trebuie sa fi dispus sa cauti si sa ai rabdare sa gasesti candidate ideala. Nu este recomandat sa faci compromisuri, deci fiti pregatiti pentru o cautare foarte selectiva.

Echipa noastra este rabdatoare, plina de resurse si se va consulta cu dvs. si familia dvs. si agentia colaboratoare din Filipine, pentru a va ajuta sa gasiti bona ideala.

Echipa prestige recruitment, va sugereaza sa urmati urmatorii pasi pentru a alege bona perfecta:

1-  Identificarea prioritatilor:

In primul rand va trebui sa va hotarati asupra nevoilor copiilor dvs. Consultati-va cu partenerul despre cum ar putea sa fie bona ideala.  Ganditi-va daca va doriti o bona matura si cu experienta sau o bona tanara si cu studii superioare… Echipa noastra va sugereaza sa va faceti o lista cu intrebari pe care vreti sa le adresati atat  agentiei care recruteaza cat si bonei filipineze.

 

2-  Documentati-va despre toate aspectele angajarii unei bone filipineze:

Puteti sa sunati mai multe agentii din domeniu, puteti sa discutati cu alti parinti care au ca si angajate bone filipineze . Este foarte important sa nu ai indoieli in ceea ce priveste siguranta copilului tau.

Apeleaza la profesionisti, agentiile care recruteaza bonele filipineze, deoarece acestea isi selecteaza atent candidatele si iti pot recomanda numai candidate care se potrivesc cerintelor tale. De asemeni, agentia noastra verifica experienta candidatelor , cazierul acestora si recomandarile, cu ajutorul agentiei din Filipine.

Prestige Recruitment, cere candidatelor si un examen psihologic!

 

3- Interviul:

Echipa noastra recomanda sa aveti interviu, doar cu bonele, a caror experienta corespunde cu nevoile dvs. si familiei dvs.

Adresati intrebari specifice despre experienta acestora, familie cat si despre  interesele personale ale candidatelor.  De asemeni, este indicat sa introduceti si copilul dvs. in conversatia cu candidatele, pentru a vedea cum interactioneaza unul cu celalalt.

Noi recomandam sa va ascultati instinctul!

 

4-  Verifica referintele:

De indata ce ai ales candidatele potrivite, cere agentiei referinte!